Sitemap for www.gh-akupunktur.dk Sundhedshuset GH
Sundhedshuset GH

Nakke/skulder spændinger

   

Jeg startede med akupunktur den 15.07.2008 ved GH-Akupunktur, efter flere år med mange smerter i nakke og skuldre. Jeg er kontoruddannet og har efter ca. 30 års pc-arbejde haft en del problemer med smerter i nakke og skuldre. Jeg har været langtidssygemeldt pga. disse smerter.

 

I starten fik jeg behandling ved Gert ca. hver uge/14 dag. Senere gik jeg over til behandling hver 4-5 uge for at holde smerterne nede. Efter 3 til 4 måneder kunne jeg mærke en bedring. Smerterne begyndte at lindre og dagene var til at holde ud igen. Jeg lavede hver dag, hver time nogle minutters udstrækningsøvelser for at holde arbejdsdagen ud.

 

I januar 2009 havde jeg meget travlt på mit arbejde og ”glemte” at tænke på mig selv. Fik ikke bestilt tid til akupunktur i en periode på 4 måneder. Det gjorde, at mine skuldre igen sad helt oppe under ørene, og jeg havde meget ondt.

Jeg fik en enkelt behandling i maj 2009, hvorefter jeg igen holdte en lang pause med behandlinger.

Der var på min arbejdsplads indkøbt massagestole, som jeg flittigt tog en ”behandling” i hver dag. Jeg følte det gik rimeligt og havde ikke helt så ondt i nakke og skuldre. Efter en pause på 7 måneder kunne jeg ikke holde nakke- og skuldresmerterne ud mere og måtte igen få behandling med akupunktur.

 

I december 2009 startede jeg igen op med behandling ca. hver uge for efter 2-3 behandlinger, at fortsætte hver 1½ måned med behandlinger.

Jeg har nu indset, at så længe jeg har pc-arbejde, er jeg nødt til at få behandling jævnligt, for at kunne passe mit arbejde.

Det er meget tydeligt, at når jeg holder pause for behandling, går der ikke lang tid før mine nakke- og skuldresmerter tager til.

Jeg har nu fået behandling løbende og det går rigtig godt.

Sundhedshuset GH • Forsythiavej 33 • 6740 Bramming • Tlf.: 3011 4455 •
Lidelser