Sitemap for www.gh-akupunktur.dk Sundhedshuset GH
Sundhedshuset GH

Diskusprolaps

 

Jeg har nu i 1½ år gået til behandling hos Gert efter 2 diskusprolapser mellem 4L –5L som jeg er opereret og stivgjort for i 2007.

Efter utallige forsøg på genoptræning , fysioterapi , varmtvands bassintræning, 3 ugers indlæggelse på Åbenrå Gigthospital og et sindsygt stort medicinforbrug som ingen ende ville tage ,søgte jeg på opfordring hjælp hos Gert.

Jeg havde en skæv rygholdning , men ved hjælp af indlæg i mine sko er jeg nu rettet helt op. Jeg bruger stadig mine indlæg , for ikke at blive skæv i ryggen igen. De hjælper mig med at give mig den rette holdning.

 

Hos lægerne fik jeg beskeden  “lev med dine smerter , der er ikke mere at gøre “.

Det var en hård besked at få og alt synes umuligt og meget besværligt.

Jeg kunne ikke ligge på ryggen og alt husligt arbejde var en kamp hver dag. Små ting som at tørrer bordet af kunne gi mig ekstrem stærke smerter. Jeg havde ikke lyst til noget socialt , havde det bedst hvis bare jeg kunne få lov at ligge ned og lave ingenting.

 

Men efter behandling hos Gert var der en virkelig god effekt allerede efter en 4-5 bahandlinger og med laserbehandling samtidig svævede jeg som på en lille sky , fordi jeg var fri af smerter.

Med nåle og laser har mit liv ændret sig markant til det bedre.

Jeg kunne efter et ½ års behandling sige farvel til 13 smertestillende piller og får nu kun meget lidt medicin.

 

Nu får jeg en behandling ca. en gang om mdr , udelukkende for at vedligeholde, men også for velvære og en bedre livskvalitet.

Jeg kan varmt anbefale Gh- akupunktur for  diskusprolapser / rygsmerter.

Det giver en livsglæde og man bliver et nyt menneske efter bare en behandling hvor man er “smertefri”.

Jeg vil fortsætte mine behandlinger så længe jeg er til for at undgå unødige smerter som jo i sig selv kan være ganske forfærdeligt.

Sundhedshuset GH • Forsythiavej 33 • 6740 Bramming • Tlf.: 3011 4455 •
Lidelser