Sitemap for www.gh-akupunktur.dk Sundhedshuset GH
Sundhedshuset GH

Hvem er jeg?


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg hedder Gert Heinsen, er født i 1963, har to børn. Er bosiddende i et hyggeligt parcelhuskvarter i Bramming.

 

Er uddannet inden for Vvs-branchen, men finder for nogle år siden ud af, at det ikke er inden for dette fag jeg vil blive indtil min pensionsalder. Der skulle ligesom til at ske noget. Gennem mange år havde jeg været en del fascineret af alternative behandlingsformer, og da jeg samtidig i 2003 under en ferie i Italien møder en akupunktør, stod min fremtid pludselig lysende klar. Jeg var blevet overbevist om, hvor meget godt akupunkturen kan gøre for ens krop og for ens velvære.

 

Jeg starter med at læse anatomi og fysiologi. Begge fag er obligatoriske, som så mange andre, når man vil være registreret som alternativ behandler.


Akupunkturen valgte jeg at læse i Holstebro hos Anne Marie Vester, Ny-Energi. Det er bla. også gennem skolen her, at jeg har min øreakupunktur-uddannelse hos Dr. Med. Raphaël Nogier.

Allerede fra starten af, er jeg besluttet på, at jeg vil gøre dette til min levevej, og derfor vælger jeg at bygge min egen klinik, på min bopæl i Bramming. Med hjælp fra den dygtige Århus arkitekt Tyge Skjøt, får jeg skabt et sted, med dejlige rum for alternativ behandling.

 

I min klinik beskæftiger jeg mig bla. med behandlinger for: Alle former for smerte, Gigtsygdomme i led og muskler, Hovedpine/migræne, Rygsmerter, Frossen skulder, Tennisalbue, Menstruationsproblemer, Mave- /tarmlidelser, Bihulebetændelse, Forhøjet kolesterol, Højt blodtryk, Eksem, Kredsløbsproblemer, Lidelser i sanseorganer, Immunsygdomme, Hormonelle forstyrrelser. Alt sammen med fine resultater.
Angst og depressioner er et spændende område at arbejde med, og derfor vil jeg mere og mere, også udvikle mig inden for dette spekter.


Man kan aldrig sige, at man er færdiguddannet akupunktør. Det er et fag, hvortil man hele tiden lærer nye og brugbare behandlingsformer. Alt sammen noget, som vil gavne mine fremtidige patienter.

Sundhedshuset GH • Forsythiavej 33 • 6740 Bramming • Tlf.: 3011 4455 •
Prisliste
Om mig